Bericht versturen
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
fabriekstour
Thuis /

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD Factory Production Line

Production Line

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 0

Aangezien de professionele leverancier van het scheiden van en het filtreren van materiaal, wij produceren centrifugeert de mand, karaffen, en het zetmeelproductregel van schijfseparators, en verkoopt het hulpmateriaal zoals verduidelijkt materiaal, filters, pompen, enz. Deze 25 reeksen meer dan 150 producten zijn zelfontplooiing van Pioen en nationaal octrooi bereikt. Die producten en relevante hulpmateriaal worden wijd gebruikt in chemisch product, aardolie, apotheek, mijnbouw, voedsel, de drankindustrie, en milieubescherming.

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 1

 

OEM/ODM

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 0

Gevestigd in 1990, heeft de PIOEN gewijd aan het onderzoek en de vervaardiging van het filtreren van en het scheiden van machines meer dan 20 jaar. Na jaren van intensieve en bereidende inspanningen evenals ervaring het opbouwen, heeft de PIOEN zich tot een majoor centrifugeert fabrikant en de specialist van filtratie in China ontwikkeld.

R&D

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 0

Onze producten hebben over de hele wereld uitgespreid en meer dan 35 landen en gebieden, bijvoorbeeld, Amerika, Duitsland, Italië, Zweden, Canada, Singapore, Australië, Brazilië, Rusland, India, Midden-Oosten, en Zuidoost-Azië, enz. toegepast. Om de flexibele en gekwalificeerde technische dienst te verlenen om eender welke onderhoudskwestie in de kortste tijd op te lossen mogelijke, nu hebben wij agenten in vele landen zoals Brazilië, Colombia, Latijns Amerika, Bangladesh, Zuidoost-Azië, enz. gevestigd.

 

De geest van het houden verbeterend is geconcentreerd bij elke reeks van geavanceerd materiaal en elk speciaal proces.

 

De ingenieurs doen experimenten, die met de kennis van hun technologie constant combineren, maakt tot de machine een succesvolle show voor iedereen. Ons team is zeer sterk, door het kanaal zoals onderzoek en ontwikkeling dat wij dezelfde speciale grote opdracht voltooien. Laat de klant met ons product en trots!

 

De pioen treedt actief in de standaardredacteur toe en actie, stellen wij veel ook op nationale en handelsnormen. verwant wat is in de onderstaande lijst

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 1