Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
公司图片 Fabriek Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Pioen
Aantal werknemers : 500~550
Jaarlijkse omzet : 35Million -40Million
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 70% - 80%
Identification: Councilor member of the National separator machinery guild
Processing equipments: Imported from Italy,Germany,etc

Verkoop & de Dienst


Met meer dan 20 jaar van het uitvoeren ervaring, hebben wij reeds een systeem opgebouwd om op de markt te brengen, verkoop en naverkoop de dienst, dat goede en uitstekende geïntegreerde techniekoplossing voor industriële en milieutoepassing kon verstrekken. Wij kunnen een geheel project uitvoeren om de oplossing naar het bereiken van klantenbehoeften en tevredenheid te geven. Wij hebben reeds agenten in verschillende landen om de geschikt en hoogste dienst en onderhoud te verzekeren. Ondertussen, zoeken wij de kansen om met meer gekwalificeerde agenten in meer landen en gebieden samen te werken. Nu is onze sterkte onze immense technische kennis en onze ervaring opgedaan tijdens deze jaren. Aldus, kunnen wij onze klanten hoogste kwaliteit en de uitstekende dienst aanbieden.

 

Wij plannen aan opstelling één of ander maintaincecentrum of werken met lokaal na verkoopcentrum om samen onze dichte dienst te verlenen.

 

7*24 uren techincal steun kosteloos.

 

De overvloedige vervangstukken in voorraad, 2working-dagen zijn beschikbaar indien nodig aan post aan u.

 

OEM en ODM allebei worden verstrekt.

 

Wij hebben de machines van de de invoerverwerking vooruitgegaan om de precisie van delen te waarborgen. Wij hebben ingenieursteams ervaren om het geschikte model te selecteren centrifugeren. Wij hebben het certificaatbescherming van de geschoolde arbeidersverrichting het vakmanschap. Bovendien hebben wij innovatieve ontwerpconcepten.

 

Tijdens zijn ononderbroken sevelopment, heeft het Pioenbedrijf een perfect modern systeem van het ondernemingsbeheer met geoptimaliseerde middelen, redelijke coördinatie, nauwkeurige labordivision en verenigde samenwerking van alle organisaties in de onderneming opgezet, die een efficiënt in werking gesteld beheersteam vormen. Het perfecte systeem en het hoogst efficiënte en strikte verrichtingssysteem zijn de stevige stichting voor gezond beheerbesluit en stabiele bedrijfsontwikkeling van de onderneming. De onderneming opent zich voor alle talenten door het de concurrentiemechanisme te bevorderen om „begaafd te absorberen slechts, weigerend de middelmatigheden " om het krachtig te houden.

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

 

 

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Alice Gu

Tel.: 0086-512-56998960,18921953667

Fax: 86-512-58797983

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)