Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
公司图片 Fabriek Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Pioen
Aantal werknemers : 500~550
Jaarlijkse omzet : 35Million -40Million
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 70% - 80%
Identification: Councilor member of the National separator machinery guild
Processing equipments: Imported from Italy,Germany,etc

Basisinformatie


Co. van de Pioenmachines van de Zhangjiagangstad, Ltd, dat als speciale producerende onderneming van het scheiden van materiaal in 2008 wordt opgericht, is de bekende fabrikant en de provider van scheiding en filtratie in China. Pioen specifiek in over de hele wereld het oplossen van de vaste-vloeibare stof, liquid-liquid scheidingsproblemen voor cliënten en het verstrekken van worldwidely het scheiden en het filtreren van mechanische producten met geschikte verrichting, hoog rendement, betrouwbare kwaliteit en de uitstekende dienst. Zijnd een groepsbedrijf, heeft de Pioen 3 veroorzakend basissen in China - de stad van Zhangjiagang, van Nanjing en Hangzhou-.

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

 


 

Producten

Aangezien de professionele leverancier van het scheiden van en het filtreren van materiaal, wij produceren centrifugeert de mand, karaffen en van schijfseparators zetmeelproductregel, en verkoopt het hulpmateriaal zoals verduidelijkt materiaal, filters, pompen, enz. Deze 25 reeksen over meer dan 150 producten zijn zelfontplooiing van Pioen en nationaal octrooi bereikt. Die producten en relevante hulpmateriaal worden wijd gebruikt in chemisch product, aardolie, apotheek, mijnbouw, voedsel, de drankindustrie en milieubescherming.

 

Wij bezitten diverse soorten inspectie en testende faciliteiten met waarde over USD10million, nu, 16 het testen lijsten, 6920 toestel testend centrum, Röntgenstraal machine ontdekken, hoge snelheids dynamische in evenwicht brengende machine, de ultrasone machines van de gebrekopsporing, enz. die, zijn wij uitgerust met het volledige testen, inspectie, het systeem van de analysecontrole, geavanceerde het testen machines en simulative lijst van de arbeidsvoorwaardetest en automatische controle testend systeem, dat ons nieuw productonderzoek waarborgt, verwerkend bevestiging en kwaliteit.

 

Wij zijn sterk uitgerust robuste en nauwkeurige verwerkingsmachines van Duitsland, Italië, Engeland en ons binnenlands beroemd merk, hier, zou ik van verscheidene willen een lijst maken van hen voor uw verwijzing.
200 van het Numerieke Controle het Boring en Malen Machine TK6920
160 van het Numerieke Controle het Boring en Malen Machine TK6916
Italiaanse van het de Numerieke Controle het Boring en Malen van PAMA Machine
80T CNC Draaibank
De Draaibank van 40 T CNC
vrolijke 2.5m gaan om Machine C525E
Z100 Radiale Boor
Numerieke Gecontroleerde Verticale Malenmachine
Onderwaterplasma Scherp Centrum
CNC Machinaal bewerkend Centrum
 

Wij oogstten grote voltooiing deze jaren, en de omzet bereikt binnen aan 380million RMB
het jaar van 2013, en wij denken om 500million RMB in 2015 uit te voeren.

 

Welkom iedereen wie met de scheiding en de filtratie om met ons bezig geweest zijn te werken, en wij ook zoeken de gekwalificeerde agenten wereldwijd om de betere dienst te verlenen en brengen diep op de markt.

 

 

Wereldwijd netwerk

Onze producten hebben over de hele wereld uitgespreid en over dan 35 landen en gebieden, bijvoorbeeld, Amerika, Duitsland, Italië, Zweden, Canada, Singapore, Australië, Brazilië, Rusland, India, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië enz. toegepast. Om de flexibele en gekwalificeerde technische dienst te verlenen om eender welke onderhoudskwestie in de kortste tijd op te lossen mogelijke, nu hebben wij agenten in vele landen zoals Brazilië, Colombia, Latijns Amerika, Bangladesh, Zuidoost-Azië, enz. gevestigd.

 

De maatschappijbeloning

De pioen devotating in de liefdadigheidsactiviteit, subsidiëren wij sommige slechte studenten om de school te beëindigen en proberen aan opstelling primair wat om de maatschappij terug te koppelen, hierbij, doen wij op alle mensen een beroep om in de liefdadigheidsactiviteit, technische innovatieveranderingen binnen te gaan de wereld, omhelst de liefde de wereld!

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Alice Gu

Tel.: 0086-512-56998960,18921953667

Fax: 86-512-58797983

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)