Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende karaf centrifugeert

De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409

Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409

China De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409 leverancier
De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409 leverancier De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409 leverancier De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409 leverancier De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409 leverancier

Grote Afbeelding :  De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Peony
Certificering: ISO9001& ISO14001
Modelnummer: PNX409

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60-75days
Betalingscondities: TT, .LC
Levering vermogen: 60sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Decanter centrifuge model: PNX409
Diameter van: 250mm Snelheid: 5500rpm
Hoofdmotormacht: 15KW Hulpmotormacht: 4Kw

De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409

 

Beschrijving 

 

De machine kon het materiaal behandelen wat zich van concentratie zijn grote, kleine grootte uitstrekken die algemeen verspreidend. De vaste deeltjes zijn min 0.5mm als stijve deeltjes, en minder dan 10mm als non-rigid deeltjes, de machine kan effectief worden behandeld.

 

 

Scheidingsprincipe 


Het voordeel halen van het uit principe dat de lichte vloeibare, zware vloeibare en stevige fase, met verschillende dichtheid en wederzijds onoplosbaar in de gemengde vloeistof, snelheid van de aanwinsten de verschillende sedimentatie op het middelpuntvliedende krachtgebied of de ernst gebied die dwingt, die gelaagdheid scheiden of de vaste deeltjes in de vloeistof veroorzaken om te deponeren kan worden bereikt.


Op het gebied van de ernstkracht of middelpuntvliedende krachtgebied, bereiken de lichte vloeibare fase, de zware vloeibare fase en de stevige fase met verschillende dichtheid en wederzijds onoplosbaar in de gemengde vloeistof, respectievelijk zo in lagen verschillende sedimentatiesnelheid, en scheiden en verdelen. Op het gebied van de ernstkracht wordt het genoemd ernstscheiding, terwijl op het middelpuntvliedende krachtgebied het centrifugaalscheiding wordt genoemd.

 

 

Ernstscheiding 


Wegens verschil in dichtheid, is de gemengde vloeistof in de container, na een periode, geleidelijk aan verdeeld in 2 lagen.
Het zware fasedeeltje gemengde vloeibare stortingen aan de bodem van de container, terwijl lichte fase één aan de hogere oppervlakte opschort. Een eerder distinctieve het verdelen vliegtuigvormen tussen de lichte en zware fasen. De scheidingssnelheid wordt beïnvloed door het verschil in dichtheid tussen de lichte en zware fasen die omhoog de gemengde vloeistof maken. Groter is het verschil in dichtheid, sneller zal de scheidingssnelheid zijn.

 

 

Centrifugaalscheiding 


Wanneer de container die met gemengde vloeistof wordt gevuld bij hoge snelheid rond zijn eigen as roteert, wegens het verschil in dichtheid tussen de twee fasen die omhoog de gemengde vloeistof maken, dragen zij verschillende middelpuntvliedende kracht. Onder de actie van een grotere middelpuntvliedende kracht, zakt de zware fase in de gemengde vloeistof snel op de binnenmuur van de trommel, terwijl de lichte fase langzaam dicht bij de oppervlakte van zware fase aanhangt. Sneller roteert de container, groter het verschil in middelpuntvliedende kracht die door de lichte en zware fasen wordt gedragen die omhoog de gemengde vloeistof, en sneller de scheidingssnelheid maken. Wanneer de container met dergelijke delen zoals voedend hoofdzakelijk samengesteld van dergelijke delen zoals trommel, spiraalvormige propeller, het differentiële mechanisme van het planeettoestel, voetstuk, kap en smerend systeem wordt uitgerust.
 

 

 

Structuurtekening 


De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409

1. Hulpmotor 2. Versnellingsbak 3. Kap 4 Trommelsectie 5 Voetstuk 6 het Voeden pijp 7. Hoofdmotor
 


Hoofd technische parameters 

 

Model
Diameter
(mm)
Snelheid
(t/min)
Lengte
(mm)
Hoofdmotor
Macht
(kW)
Hulpmotor
macht
(kW)
Gewicht
(kg)
Totale Grootte
(L × W × H)
(mm)
PNX409 250 5500 850 15 4 1020 2500 × 650 × 760

 

 

Beeld 

De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409De automatische Ononderbroken Roestvrij staal vloeibaar-Stevige Karaf centrifugeert Materiaal PNX409

 

Waarborg 

 

Wij zijn toegewijd aan het produceren van machines en materiaal en het uitvoeren van faciliteitenbouw, het nastreven van de beste kwaliteit en tegelijkertijd het produceren van het beste product.
Wij zijn geëngageerd om in ruil te belonen u met een betere kwaliteit voor ons rente in en geloof naar.
Wij zullen ons uiterste voor één vooruit stappend doen, dat op ons oneindig diensten en vertrouwen aan klanten wordt gebaseerd.

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia si

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)