Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende karaf centrifugeert

De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert

Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert

China De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert leverancier
De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert leverancier De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert leverancier De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert leverancier

Grote Afbeelding :  De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Peony
Certificering: ISO9001&ISO14001,CE
Modelnummer: Pdc-28-HH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 30 sets/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: centrifugeer karaf Merknaam: Peony
Certificering: ISO9001&ISO14001,CE Maximum Snelheid: 2200rpm
Diameter van: 730mm Spiraalvormige propeller: Enige hoofd juiste spiraalvormige vooruitgang

De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert

 

Korte Inleiding 

De machine kon het materiaal behandelen wat zich van concentratie zijn grote, kleine grootte uitstrekken die algemeen verspreidend. De vaste deeltjes zijn min 0.5mm als stijve deeltjes, en minder dan 10mm als non-rigid deeltjes, de machine kan effectief worden behandeld.

 

Scheidingsprincipe 

Het voordeel halen van het uit principe dat de lichte vloeibare, zware vloeibare en stevige fase, met verschillende dichtheid en wederzijds onoplosbaar in de gemengde vloeistof, snelheid van de aanwinsten de verschillende sedimentatie op het middelpuntvliedende krachtgebied of de ernst gebied dat dwingt, dat gelaagdheid scheidt of de vaste deeltjes in de vloeistof veroorzaakt om te deponeren kan worden bereikt.
Op het gebied van de ernstkracht of middelpuntvliedende krachtgebied, bereiken de lichte vloeibare fase, de zware vloeibare fase en de stevige fase met verschillende dichtheid en wederzijds onoplosbaar in de gemengde vloeistof, respectievelijk zo in lagen verschillende sedimentatiesnelheid, en scheiden en verdelen. Op het gebied van de ernstkracht wordt het genoemd ernstscheiding, terwijl op het middelpuntvliedende krachtgebied het centrifugaalscheiding wordt genoemd.

 

Ernstscheiding 

Wegens verschil in dichtheid, is de gemengde vloeistof in de container, na een periode, geleidelijk aan verdeeld in 2 lagen. Het zware fasedeeltje gemengde vloeibare stortingen aan de bodem van de container, terwijl lichte fase één aan de hogere oppervlakte opschort. Een eerder distinctieve het verdelen vliegtuigvormen tussen de lichte en zware fasen. De scheidingssnelheid wordt beïnvloed door het verschil in dichtheid tussen de lichte en zware fasen die omhoog de gemengde vloeistof maken. Groter is het verschil in dichtheid, sneller zal de scheidingssnelheid zijn.

 

Centrifugaalscheiding 

Wanneer de container die met gemengde vloeistof wordt gevuld bij hoge snelheid rond zijn eigen as roteert, wegens het verschil in dichtheid tussen de twee fasen die omhoog de gemengde vloeistof maken, dragen zij verschillende middelpuntvliedende kracht. Onder de actie van een grotere middelpuntvliedende kracht, zakt de zware fase in de gemengde vloeistof snel op de binnenmuur van de trommel, terwijl de lichte fase langzaam dicht bij de oppervlakte van zware fase aanhangt. Sneller roteert de container, groter het verschil in middelpuntvliedende kracht die door de lichte en zware fasen wordt gedragen die omhoog de gemengde vloeistof, en sneller de scheidingssnelheid maken. Wanneer de container met dergelijke delen zoals voedend hoofdzakelijk samengesteld van dergelijke delen zoals trommel, spiraalvormige propeller, het differentiële mechanisme van het planeettoestel, voetstuk, kap en smerend systeem wordt uitgerust.

 

Hoofd technische parameters 

Model 

Diameter

(mm) 

Maximum Snelheid (t/min)

Lengte

(mm)

Gravitatiekracht

         Capaciteit

            (m3/h) 

 

 Spiraalvormige propeller

Differentiële snelheid

 Pdc-28-HH

730

2200

2400

1975

Niet minder dan 45 

(hangt van materiaal af)

 

Enig hoofd

juiste spiraalvormig

vooruitgang

0-30 (Regelbaar) t/min

Het omvat karaf, hydraulische post, automatische controledoos.

 

 

Één of ander detailsbeeld 

De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert

 

De grote Capaciteitskaraf centrifugeert/Hydraulische Hoge snelheid centrifugeert

 

 

Waarborg 

 

Wij zijn toegewijd aan het produceren van machines en materiaal en het uitvoeren van faciliteitenbouw, het nastreven van de beste kwaliteit en tegelijkertijd het produceren van het beste product. Wij zijn geëngageerd om in ruil te belonen u met een betere kwaliteit voor ons rente in en geloof naar. Wij zullen ons uiterste voor één vooruit stappend doen, dat op ons oneindig diensten en vertrouwen aan klanten wordt gebaseerd.

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia si

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)