Tel.:
China Separator - centrifugeer fabrikant
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

                              GECONCENTREERD OP SCHEIDINGSoplossing

Thuis Productende mand centrifugeert

Het verticale Bovenkant Opgeschorte Schilmesje centrifugeert Machine voor Druivesuikerglucose

Het verticale Bovenkant Opgeschorte Schilmesje centrifugeert Machine voor Druivesuikerglucose

  • Vertical Top Suspended Peeler Centrifuge Machine For Dextrose Glucose
 • Vertical Top Suspended Peeler Centrifuge Machine For Dextrose Glucose

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Peony
  Certificering: ISO
  Modelnummer: XJZ

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: USD100000-210000/set FOB Shanghai
  Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking
  Levertijd: De regelmatige 30-45 werkdagen na storting wordt ontvangen
  Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
  Levering vermogen: 50 sets / maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Toepassing: Voedsel, chemie, apotheek, de lichte industrie, enz. Verrichting: partij
  moc: ss Lager: SKF, NSK zoals facultatief
  Lossingstype: Schraperlossing Controledoos: Met
  Hoog licht:

  basket type centrifuge

  ,

  bag lifting centrifuge

   

  De verticale Hoogste Opgeschorte Schilmesjeschraper centrifugeert Machine voor DMH

   

   

  Het werk Principe

   

  De hoogste-opgeschorte Motor centrifugeert is samengesteld uit trommel, drijfsysteem, dragende zetel, hogere huisvesting, uit het huisvesten, lagere schacht, schrapergroep en enz. Zijn structuur keurt bovenkant gevestigd transmissiesysteem goed, verstrekt de verticale motor het drijven direct van trommel door de koppeling en de trommel wordt bevestigd op het lagere eind van de schacht. Het het werk principe van de hoogste opgeschorte motor centrifugeert:
  De trommel van de motoraandrijving aan draai. Wanneer de trommel het voeden snelheid bereikt, zullen de te scheiden opschortingsproducten in de trommel op een hoge snelheid van de het voeden pijp binnengaan. Het voeden zal ophouden wanneer het vooraf ingestelde volume wordt bereikt. Dan zal de snelheid van de trommel voor het scheiden worden opgeheven. Onder de middelpuntvliedende kracht, zullen de producten door filterdoek (het filterscherm) worden gefiltreerd. De vloeibare fase zal door het roterende trommelgat aan de lege kamer worden geworpen en zal gelost worden door de vloeibare het lossen pijp. De stevige fase zal op de trommel en vorm cilindrische filtercakes worden behouden die kunnen worden gewassen. Nadat de vereisten om te scheiden wordt voldaan aan, zal de snelheid voor het lossen worden verminderd.
  Huisvesting van de trommelbewegingen naar beneden langs de asrichting. Het schraperapparaat handelt om de filtercakes te schaven van de interne muur van de trommel en hen te lossen van de het lossen haven op de bodem van de centrifuge.

   

   

   

  Eigenschappen
   
  1. De centrifuge keurt frequentiemotor het drijven en volledig-automatische herhaalde verrichting goed. Tijdens de automatische herhaalde verrichtingen, wordt de geoptimaliseerde verrichting gerealiseerd door controle van de frequentie de stepless snelheid zodat de vereisten van lossen het met lage snelheid met. zijn.
  2. De centrifuge keurt het dynamische of regeneratieve breken goed om duidelijke efficiencygevolgen te bereiken.
  3. De elektrische controle wordt gerealiseerd door PLC. Tijd het plaatsen kan voor alle werkprocedures worden uitgevoerd en het het werk statuut in real time van elke procedure kan op het verrichtingsscherm worden getoond.
  4. De delen van het productcontact van centrifuge worden gemaakt van austenitic roestvrij staal (volgens de eisen van gebruikers) om netheid en hygiëne tijdens het productieproces te verzekeren.
  5. De structuur van centrifuge keurt compacte structuur en het stabiele lopen goed.
  6. Hogere productiecapaciteit, automatisering en snelheid, betere scheidingsefficiency, lagere lawaai en arbeidsintensiteit.
   

   


  Toepassingen
   
  De hoogste-opgeschorte centrifuge heeft een brede toepassingswaaier, zoals zetmeel van fijne korrels en suiker van middenruwheidskorrels. Het wordt wijd gebruikt voor eetbare suiker, glucose, a-Massecuite, dicalciumfosfaat, monosodium glutamaat, boorzuur, borax, calciumcarbonaat, zetmeel, kaliumchloraat, gips en andere materialen in de chemische industrie, de lichte industrie, apotheek, enz.

   


   
  Specificatie

   

  Volgens verschillende het lossen methodes voor verschillende producten, centrifugeert de hoogste-opgezette motor omvat als volgt twee types:
  Als de stevige korrel met vrij dichte textuur vrij fijn is. De trommel kan cilindrische emmerstructuur goedkeuren. De producten kunnen van de trommelmuur door radiale en asbewegingen van de schraper worden geschaafd en worden gelost. Het is het model van „XJZ“.
  Als de stevige korrel met vrij dunne textuur vrij ruw is. De roterende trommel keurt kegelstructuur goed. Van met lage snelheid aan nul snelheid, kunnen de producten door inertie worden losgemaakt en door ernst worden gelost. Het is het model van „XZ“.

   

   

  model Trommel binnen Dia. Snelheid Het scheiden van Factor
  XJZ1300 1300mm 1200rpm 1090
  XJZ1320 1320mm 1300/1450rpm 1240/1550
  XJZ1600 1600mm 1100rpm 1085
  XJZ1700 1700mm 1100rpm 1138
  XJZ1800 1800mm 1000rpm 1007
  XZ1250 1250mm 960rpm 660
  XZ1320 1320mm 1300rpm 1250

   

   

   
   
  Tekening

   

  Het verticale Bovenkant Opgeschorte Schilmesje centrifugeert Machine voor Druivesuikerglucose 0


  Het verticale Bovenkant Opgeschorte Schilmesje centrifugeert Machine voor Druivesuikerglucose 1

  Het verticale Bovenkant Opgeschorte Schilmesje centrifugeert Machine voor Druivesuikerglucose 2

   

  Waarborg


  De pioen centrifugeert is gewijd aan het produceren van machines en materiaal en het uitvoeren van faciliteitenbouw, het nastreven van de beste kwaliteit en tegelijkertijd het produceren van het beste product.
  Wij zijn geëngageerd om in ruil te belonen u met een betere kwaliteit voor ons rente in en geloof naar. Wij zullen ons die uiterste voor één vooruit stappend doen, op ons oneindig diensten en vertrouwen aan klanten wordt gebaseerd.

  Contactgegevens
  ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

  Contactpersoon: Shell huang

  Tel.: +8619951199989

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
  Leyustad, Zhangjiagang-Stad, Nanjing, Jiangsu-Provincie, China
  Tel.:86-512-56998960
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Separator - centrifugeer Leverancier. © 2012 - 2021 separator-centrifuge.com. All Rights Reserved.