Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD 86-512-56998960 centrifuges@vip.sina.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - GMP het Standaardpharma Steriele Schilmesje centrifugeert Machinemuur door Type

GMP het Standaardpharma Steriele Schilmesje centrifugeert Machinemuur door Type

November 25, 2020

GKC-de reeksen horizontaal muur-door volledig-automatische schraperlossing centrifugeren is een ononderbroken verrichting, centrifugeert de filter van de hiaatverrichting. Het structuur en systeemontwerp overweegt volledig de vereisten van cGMP, TGA, en is geschikt voor schone vereisten van geneesmiddelen, voedsel, de Hoge gelegenheden van enz., en kan aan verschillende explosiebestendige vereisten voldoen.
Het GKC-type centrifugeert is een volledig open buitenomhulsel en een aan de muur bevestigd installatietype om volledige isolatie van het het werkgebied en het machtsgebied te verzekeren om verontreiniging aan het product te vermijden. Een onafhankelijke hydraulisch en smeringssysteem is uitgerust met een systeem van de stikstofbescherming en een online schoonmakend systeem van CIP. Gebruikend PLC programmacontrole, de snelheidsregelgeving van de frequentieomzetting, energieverbruikremsysteem.
De controlemethode keurt volledige automatische controle (kan ook manueel worden gewerkt) goed. Het voeden, scheiding, was, dehydratie, lossings en filter de doekregeneratie, online het schoonmaken, de stikstofbescherming en andere processen tijdens de verrichting van de centrifuge worden geplaatst vooraf volgens klantenvereisten de programmalooppas.

 

laatste bedrijfsnieuws over GMP het Standaardpharma Steriele Schilmesje centrifugeert Machinemuur door Type  0

laatste bedrijfsnieuws over GMP het Standaardpharma Steriele Schilmesje centrifugeert Machinemuur door Type  1