Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenStookolie Behandelend Systeem

De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale

Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale

China De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale leverancier
De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale leverancier De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale leverancier De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale leverancier De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale leverancier De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale leverancier

Grote Afbeelding :  De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Peony
Certificering: CCS
Modelnummer: Containertype

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: standaard export verpakkingen
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: TT, .LC
Levering vermogen: 100sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Van het de Stookolie Behandelende Systeem van de luchtcompressie HFO LO Het Type van de Leveringscontainer voor LandKrachtcentrale

 

 

Korte Inleiding:

 

Dit systeem integreerde in een standaard 20 voet-HK en keurt IVS4-wijze goed, d.w.z., een reeks van hulpmotor kan de vier reeksen van diesel generatoreenheid tegelijkertijd tevredenstellen.


De container integreerde de module van de stookolielevering &booster, de module van de luchtcompressie en de module van de stookoliescheiding. Deze drie modules met hun controlesysteem zijn vrij onafhankelijk.


De container integreerde HFO-levering & hulpmodule, diesel noodsituatielevering en schakelaar, Stookoliespanningsverhoger,

Lichte en Zware olie automatisch het schakelen, van de luchtcompressie en van de stookoliescheiding module, en ook uitgerust met vrij onafhankelijk controlesysteem.

 

De module van HFO supply&booster

Diesel noodsituatielevering en schakelaarmodule

Stookolie hulpmodule

Lichte en Zware olie die automatisch module schakelen

Luchtcompressie en van de stookoliescheiding module

Onafhankelijk controlesysteem

Bovendien, uitgerust met het koelen, ventilatie en aanstekend materiaal en kan aan de vereisten van openlucht regendicht gebruik (, enz.) voldoen

 


Het Formele Diagram van het modulesysteem


De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale

 


 

Korte inleiding van stookolielevering & hulpmodule


Deze module omvat zwaar olievervoer, filtratie, het verwarmen, spanningsverhoger, viscositeit en temperatuurcontrole, lichte hulp en licht-zware de olieschakelaar van de dieselnoodsituatie. Ondertussen, is het doel om de gevoede gastheer van de olieviscositeit en de vereiste druk te verzekeren. En de beginnende module van de dieselnoodsituatie terwijl de gastheer ontbreekt. Wanneer het de gastheerbegin of einden, het diesel voor pijpleiding en materiaal het schoonmaken schakelen.

Korte inleiding van de module van de luchtcompressie


In deze module, zijn de compressor, de luchtdroger, de luchtfilter, de luchtflessen, de klepmontage en het controlesysteem inbegrepen. De module van de luchtcompressie wordt hoofdzakelijk gebruikt voor dieselmotor beginnend en in de module van de stookolielevering voor het lossen van de zelfreinigende terugslagfilter en in de module van de stookoliescheiding voor pneumatische klep met drie richtingen ook gebruikt.

Korte inleiding van de module van de stookoliescheiding


In deze module, is de stookolieseparator de kern van de zware module van de oliescheiding en zal met overeenkomstige pompen en kleppen volgens de daadwerkelijke behoeften van klanten uitrusten. Het controlesysteem realiseert intelligente volledig automatische controle door PLC vertoning en het programma van Siemens. Deze module wordt hoofdzakelijk gebruikt om de zware stookolie in zware stookolie het plaatsen tank, en pomp aan de zware tank van de olie dagelijkse dienst te scheiden voor stookolie hulpmodule te leveren.

PS: Naast de drie geïntegreerde modules in de container, zullen wij ook in olietank, zware en lichte olievervoer, olieverwerking etc. impliceren.


Containertype model binnen beelden:


De Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentraleDe Stookolie Behandelend Systeem van HFO LO Voor LandKrachtcentrale

 

 

 

Hoofdvoordelen van het systeem:

 

1.  Hoge betrouwbaarheid

 2. Compactedness

3.  Eenvoudige Verrichting

 

Gevallen:

 

 

 

De krachtcentraleproject van Makassar, Indonesië

 

 

 

Medan, de krachtcentraleproject van Indonesië

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: jim gu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)