Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende karaf centrifugeert

Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder

Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder

China Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder leverancier
Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder leverancier Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder leverancier Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder leverancier Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder leverancier

Grote Afbeelding :  Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Peony
Certificering: ISO9001&ISO14001,CE
Modelnummer: PDC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 60-75days
Betalingscondities: TT, .LC
Levering vermogen: 60sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

Het Gas van de vaste-vloeibare stofscheiding, Olieveld het Overhevelen centrifugeert/Boringsmodder/Boringsvloeistof

 


Scheidingsprincipe

 

Het voordeel halen van het uit principe dat de lichte vloeibare, zware vloeibare en stevige fase, met verschillende dichtheid en wederzijds onoplosbaar in de gemengde vloeistof, snelheid van de aanwinsten de verschillende sedimentatie op het middelpuntvliedende krachtgebied of de ernst gebied die dwingt, die gelaagdheid scheiden of de vaste deeltjes in de vloeistof veroorzaken om te deponeren kan worden bereikt.

Op het gebied van de ernstkracht of middelpuntvliedende krachtgebied, bereiken de lichte vloeibare fase, de zware vloeibare fase en de stevige fase met verschillende dichtheid en wederzijds onoplosbaar in de gemengde vloeistof, respectievelijk zo in lagen verschillende sedimentatiesnelheid, en scheiden en verdelen. Op het gebied van de ernstkracht wordt het genoemd ernstscheiding, terwijl op het middelpuntvliedende krachtgebied het centrifugaalscheiding wordt genoemd.

 

 

Ernstscheiding

Wegens verschil in dichtheid, is de gemengde vloeistof in de container, na een periode, geleidelijk aan verdeeld in 2 lagen. Het zware fasedeeltje gemengde vloeibare stortingen aan de bodem van de container, terwijl lichte fase één aan de hogere oppervlakte opschort. Een eerder distinctieve het verdelen vliegtuigvormen tussen de lichte en zware fasen. De scheidingssnelheid wordt beïnvloed door het verschil in dichtheid tussen de lichte en zware fasen die omhoog de gemengde vloeistof maken. Groter is het verschil in dichtheid, sneller zal de scheidingssnelheid zijn.

Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de BoringsmodderOlieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder

 

1. Achteraandrijvingsmotor 2. Versnellingsbak 3. Kap 4 Trommelsectie 5 Voetstuk 6 het Voeden pijp 7. Hoofdmotor

 

 

Toepassingen:

 

De boringsmodder is een integraal onderdeel meeste het boren verrichtingen, wordt het ook genoemd boringsvloeistof, zijn er sommige vaste lichamen die in de vloeistof worden opgeschort

De pioenkaraf centrifugeert kan de technologie van de vaste-vloeibare stofscheiding aan uw toepassing van de boringsmodder verstrekken, toelatend hergebruik van de materiële en efficiëntere en rendabele verwijdering. Wij hebben onze speciale ontwerp en collocatiekaraf voor olieveld en industriële vaste lichamencontrole, boringsvloeistof/modder het schoonmaken en de behandeling van het proceswater centrifugeren.

De centrifuges van de pioenkaraf worden gebruikt om boringsvloeistoffen te verwerken op basis van water en op basis van olie. De olieveldkaraf centrifugeert mechanisch verhoging de gravitatiekracht die op de vloeistof en het vaste lichamenmengsel huidig wordt uitgeoefend in het moddersysteem. Wij kunnen meer dan 3.000 g-Krachten machine toepassen om de deeltjes in de vloeistof te scheiden

De centrifuges van de pioenkaraf hebben brede procescapaciteit om alle gamma vanaf het boren programma te ontmoeten. Het wordt algemeen en wijd gebruikt gebruikt voor olieveld en de verrichtingen die van de gasput efficiënte vaste lichamencontrole verstrekken terwijl beduidend het verminderen van de totale modder van de exploitant kosten en minimaliseren de volumes van de afvalverwijdering.

 

Specificaties:

 

Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder

 

 

Voordeel:

 

  • automatische ononderbroken verrichting
  • Regelbare waterspiegel
  • Hoogste efficiency en laagste machtsconsumptie
  • PLC controle
  • Betegelde het hoogtepunt van de schroeftransportband.

 

Verwijzingstekening:

 

Olieveld het Overhevelen centrifugeert/de BoringsmodderOlieveld het Overhevelen centrifugeert/de BoringsmodderOlieveld het Overhevelen centrifugeert/de BoringsmodderOlieveld het Overhevelen centrifugeert/de Boringsmodder

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: jim gu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)