Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit de karaf centrifugeert voor verkoop
Tijdens productie, was u hotness om me uit te nodigen om uw fabriek te bezoeken. Als ik een andere vereisten in de toekomst heb, zal ik opnieuw kopen.

—— Mr.Hussain

Wij hebben uw machine gebruikt, is alles fijn. Geen kwestie in kwaliteit of naverkoop, u allen goed.

—— M. Mustafa Kamal

Het is mijn genoegen om u te vinden de betrouwbare onderneming. Uw materiaal is zeer goed, denk ik wij samenwerking kunnen houden.

—— Mr.Neculcea

Ik ben online Chatten Nu

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
公司图片 Fabriek Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Pioen
Aantal werknemers : 500~550
Jaarlijkse omzet : 35Million -40Million
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 70% - 80%
Identification: Councilor member of the National separator machinery guild
Processing equipments: Imported from Italy,Germany,etc

De pioenmachines zijn de dochteronderneming van CSSC-groep die in 1958 vestigde, en het is staatsbedrijven met de werkplaats van 65000m2, na economische ontwikkeling, wordt de pioen opgericht in 2008. , als verkoopmaatschappij voor CSSC-groep.

 

Het bedrijf dringt altijd bij technologie het leiden aan. Het opeenvolgende kapitaal is geïnvesteerd in materiaalwederopbouw, de inleiding van de vooruitgangstechnologie, die een uitvoerig modern productiesysteem in gieterij vormen, metaalbewerking, geassembleerd, inspecteert en test. Al deze houden de technologieinhoud van producten, technische proces en testfaciliteit altijd in een goed voordeel in zijn industrie.

 

Het bedrijf neemt altijd de marktvraag als gids. Alle producten worden vervaardigd volgens het de klantenvereiste en markttendens. Momenteel, heeft het bedrijf totale 16 belangrijke reeksen met meer dan 60 specificatiesproducten. Alle producten zijn strikt in overeenstemming zijn met de nationale technologienormen en zo hebben genoten van een goed aandeel van zowel binnenlandse als overzee markten evenals goede reputatie.

 

In de loop van de jaren, verbeteren de gedragsnormen en de regels van werknemers onophoudelijk, en het ondernemingsbeheer is naar een wetenschappelijk, standaard en professioneel niveau op weg. Nu, heeft ons bedrijf een contingent van goedgetrainde werknemers die aan de behoeften aan moderne ondernemingsbeheer en productie kunnen voldoen, leggend vaste fundamenten voor toekomstige ontwikkeling van ons bedrijf.

 

Tijdens zijn ononderbroken ontwikkeling, heeft het Pioenbedrijf een perfect modern ondernemingsbeheersysteem met geoptimaliseerde middelen, redelijke coördinatie gevestigd, enterpise de nauwkeurige arbeidsafdeling en de verenigde samenwerking van alle organisaties in, vormt een efficiënt in werking gesteld beheersteam. Het perfecte systeem en het hoogst efficiënte en strikte verrichtingssysteem zijn de stevige stichting voor gezond beheerbesluit en stabiele bedrijfsontwikkeling van de onderneming. De onderneming opent zich voor alle talenten door het de concurrentiemechanisme te bevorderen om „begaafd te absorberen slechts, weigerend de middelmatigheden " om het krachtig te houden.

 

Door beheer en geoptimaliseerde producten te integreren, realiseert Penoy geschikte en snelle distributie door de moderne opslag, verpakkings en logistiek informatieketen om markteisen te ontmoeten.

 

Na vele jaren van ontwikkeling, heeft de Pioen een groot aantal talenten en overvloedige ervaring geaccumuleerd en vele binnenlandse en buitenlandse klanten met professionele tehchnology en uitstekende kwaliteit aangetrokken. De pioen zet aan transporteren de geest van ijverigheid, onderneming, innovatie en goed geloof voort. Onze kwaliteitsproducten worden over de hele wereld verkocht goed, winnend diepe gunst van onze gebruikers in internationale markten.

 

 

 

 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Alice Gu

Tel.: 0086-512-56998960,18921953667

Fax: 86-512-58797983

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)